GLAD SOMMAR! 🌼 Under vecka 20 - 33 har vi lägre bemanning pga semester. Sms och mejl kontrolleras och besvaras ca 2-3 ggr / vecka.

Om oss

PicsArt_01-07-05.27.48-4

Historia

Psykologtjänst i Skåne startades 2014 av Marie Kleiman-Ring. Här finns verksamma psykologer som har arbetat med många olika uppdrag och klienter i sina karriärer. Beroende på vad uppdragen handlar om har vi anlitat duktiga och erfarna medarbetare som hjälper till i verksamheten.

Sedan 2016 tar vi också emot egenremisser för vuxna som vill genomföra en utredning med neuropsykiatrisk frågeställning. Sedan 2021 tar vi också emot barn som har en remiss från barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning.

VI SOM JOBBAR PÅ MKRPIS

Leg psykolog

Marie Kleiman-Ring

Marie är legitimerad psykolog och blivande specialist i klinisk psykologi. I flera år har hon arbetat med barn och ungdomar i skola, psykiatri och habilitering. Där har hon främst arbetat med utredningar med neuropsykiatrisk frågeställning samt med behandling av ångest, nedstämdhet, tvång och trauma.

Leg psykolog

Petra Lindqvist

Petra är legitimerad psykolog och hon har sedan 10 år tillbaka arbetat med neuropsykiatriska utredningar inom habilitering och psykiatrisk verksamhet. Hon har också erfarenhet av arbete inom skola och inom mödra-barnhälsovård.

Leg psykolog

Marita Modig

Marita är legitimerad psykolog och har erfarenhet av utredningar för både barn och vuxna. Hon har varit en del av PIS-teamet sedan början av april 2022.

Leg psykolog

Janna Gunnäng

Janna är legitimerad psykolog och har erfarenhet av utredningar på både barn och vuxna. Hon har varit en del av PIS-teamet sedan april 2022.

Leg psykolog

Maja Andreani

Maja är legitimerad psykolog och har erfarenhet av utredningar på både barn och vuxna. Hon har varit en del av PIS-teamet sedan början av oktober 2021.

Administratör / Reception

Sissela Sjöberg

Sissela är administratör och sitter i receptionen. Hon är ansvarig för mottagningens kommunikationskanaler samt är behjälplig besökare. Hon har varit en del av PIS-teamet sedan september 2020.

Psykologassistent

Elin Prawitz

Elin studerar termin tio på psykologprogrammet i Lund och har varit en del av PIS-teamet sedan januari 2022. Hon har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar inom såväl akutvård som neuropsykiatri.

Psykologassistent

Sara Pavlovic

Sara studerar på psykologprogrammet i Lund och har varit en del av PIS-teamet sedan september 2021.

Psykologassistent

Izabella Winstedt

Izabella studerar termin åtta på psykologprogrammet i Lund och har varit en del av PIS-teamet sedan november 2021. Hon har erfarenhet inom vuxenpsykiatri och rättspsykiatri.

Psykologassistent

Julia Denkiewicz

Julia studerar termin tio på psykologprogrammet i Lund och har varit en del av PIS-teamet sedan januari 2022. Hon har tidigare jobbat inom LSS-verksamhet samt vuxenpsykiatri.

Välkommen hit!