Kontakta oss

Vill du komma till oss för utredning av neuropsykiatriska tillstånd?

Du kan söka till oss genom ladda ner blanketten för egen vårdbegäran och skicka ifylld blankett till oss.

Du kan skicka den via Kaddio eller brev på post. Vi ber dig att inte skicka in din blankett via e-post, utan enbart via brev eller vårt system Kaddio. Anledningen är för att vi inte kan försäkra dig om fullständigt sekretesskydd via e-post då mejlleverantörer kan tillåta tredjeparter att ta del av mejlinkorgar.

Kommunikation med oss

Efter du skickat in din egen vårdsbegäran kommer du få en förfrågan att skapa ett konto på vårt system. Det är här som du kan se dina inbokade möten, få uppgifter mellan varje samtal och chatta med oss om du har frågor. Om det inte är möjligt för dig att skapa ett konto via Kaddio kommer du fortfarande få kallelser via SMS, om du inte anger annat i vårdbegäran.

Egen vårdbegäran

Du kan skicka med andra eventuella dokument. Notera att väntetiden för att påbörja en utredning ligger för närvarande på ca 3-5 månader. 

Hur kontaktformuläret fungerar:

Efter du har skickat in ditt meddelande via vårt kontaktformulär kommer du få ett mejl eller sms när vi har svarat dig.

Följ länken i mejlet och logga in med ditt Mobilt Bank-ID på webbsidan Kaddio här. På Kaddio kan du chatta med oss, skicka kompletterande uppgifter/dokument och se dina inbokade tider.

Du kan skapa en profil redan innan vi kontaktar dig.

All information som skickas via vårt system är krypterat och kan bara läsas av behörig personal.

Du kan också ladda ner egen vårdbegäran och posta din blankett till vår adress. Vi kommer att kontakta dig med en inbjudan till vårt system.

Innan du kontaktar oss

Möjligheten att få kontakt per telefon är begränsad och därför rekommenderas kontakt via kontaktformulär.

Vi tar emot patienter från hela landet. Högkostnadsskyddet gäller utredningar för vuxna från 18 år. Vi tar ut en administrationsavgift för varje besök hos vårdpersonal som ligger på runt 150 kr, beroende på vilken region man är folkbokförd i. Om en ungdom/barn under 18 år ska gå en utredning gäller remiss från BUP.

Om man är aktuell inom vårdcentral eller psykiatrin kan man be dem skicka en remiss. Notera att väntetiden för första besök ligger i nuläget på ca 3-5 månader.

Information

Östra Mårtensgatan 19, 223 61, Lund
info@mkrpis.se
046-13 11 16 (telefontider mån-fre 14.00 - 15.00)
Öppet mån-fre 9:00 - 17:00